Vier je eindejaarsfeest bij Vendel

VEENENDAAL – Wil je aan het eind van dit jaar je medewerkers bedanken voor hun inzet? Of de banden met zakenrelaties aanhalen? Restaurant Vendel geeft je tips voor een spetterende eindejaarsbijeenkomst.

Eindejaarsborrel of winterbarbecue
Het restaurant is druk bezig met de voorbereidingen voor de laatste, gezellige maanden van dit jaar. Ook dit jaar verrijst er weer een sfeervol winterpaviljoen bij Vendel. Je ontvangt je gasten in een comfortabele, sfeervolle, verwarmde en verlichte tent. Drankjes zijn binnen handbereik, met een compleet uitgeruste winterbar. Ook een winterse barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Bubbels, Beats & Bites
Liever een swingend feestje? Ook dat kan. Ontvang je gasten met een glas bubbels, waarna je ze trakteert op een avond vol entertainment. Een dansvloer met een dj booth? Casinotafels waar je een gokje kunt wagen? Een tafelgoochelaar? Het kan allemaal. Tussendoor serveren we je gasten de lekkerste hapjes en drankjes.

Glühwein, Glitter & Glamour
Zoek je een avondvullend programma? Dan heeft Restaurant Vendel ook diverse winterse buffetten en diners. Zo’n bedrijfsetentje wordt onvergetelijk als je kiest voor een arrangement met glitterhoedjes, feestaccessoires, feestverlichting en sfeervolle achtergrondmuziek. Een beetje chique, een beetje over de top, maar vooral met glamour!

Wine, Dine & Dance
Heb je veel wijnliefhebbers in je organisatie? Dan biedt Vendel je de perfecte cross-over tussen een feestje en een wijn-spijsproeverij. Nadat je genoten hebt van een selectie verrassende wijnen in combinatie met mooie gerechten gaat het volume van de dj iets omhoog en kan er gedanst worden.

Lunchen of dineren
Natuurlijk kun je deze herfst of winter ook “gewoon” lunchen of dineren bij Restaurant Vendel. De gerenoveerde monumentale boerderij biedt je met een restaurant, bar, serre en terras verschillende prettige settings voor een zakelijke afspraak. De menukaart is toegankelijk en smaakvol, met een eigentijdse twist. En je kunt gratis parkeren voor de deur. Restaurant Vendel is dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 11.30 uur en zondag vanaf 13.00 uur.

Wil je meer tips of kunnen we met je meedenken over de invulling van jouw eindejaarsfeest, kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of winterbarbecue? Bel dan met 0318-525506 of stuur een mail naar info@restaurantvendel.nl.

www.restaurantvendel.nl

Geplaatst op: 17-10-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.