Rijkgevulde doos voor minima

VEENENDAAL – Veenendaal vergeet haar minderbedeelde inwoners niet met de Kerst. Dankzij vele giften van bedrijven, kerken en particulieren kan Stichting NN jaarlijks honderden kerstpakketten uitdelen. In volledige stilte en anonimiteit, dus ‘nomen nescio’ (de naam onbekend).

De naam ‘kerstpakket’ past eigenlijk niet. “Eigenlijk moet je spreken van een huishoud- of levensmiddelenpakket”, aldus de stichting. “De gezinnen om wie het gaat, zitten namelijk niet te wachten op dure bonbons en luxe kandelaren. Wij geven hen noodzakelijke boodschappen, zoals koffie, melk, broodbeleg, conserven en ga zo maar door.” Vlak voor Kerst zullen circa zevenhonderdenvijftig gezinnen met een minimuminkomen zo’n rijk gevulde doos ontvangen.

Het blijft elk jaar weer spannend of de financiële doelstellingen worden gehaald. De wens van Stichting NN is om in hun werk continuïteit te kunnen creëren en financiële reserves op te bouwen. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich melden via www.stichting-nn.nl. Donaties zijn welkom op SNS-bankrekeningnummer 92.27.81.176, ten name van Stichting NN in Veenendaal.

www.stichting-nn.nl

Geplaatst op: 02-12-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.