Veense Mosselparty op 31 oktober

Culinair netwerken met lokale ondernemers en het gezamenlijk steunen van een goed doel in Veenendaal. Dit zijn de ingrediënten van de Veense Mosselparty, een initiatief dat in 2015 door een aantal Veense ondernemers is gestart. Op donderdag 31 oktober vindt alweer de 5e Veense Mosselparty plaats.

Dit jaar bij Tres Tapas & Winebar aan de J.G. Sandbrinkstraat. Met als rode draad: netwerken en het goede doel ondersteunen. Deze keer staan Stichting Goed voor Elkaar en Stichting Buitenzorg in de spotlights.

Natasja Langeweg namens de organisatie: ,,Tijdens deze netwerkavond wordt niet alleen de Zeeuwse delicatesse op de kaart gezet. Ook de Stichting Goed voor Elkaar en Stichting Buitenzorg worden die avond gepresenteerd aan ondernemend Veenendaal. De opbrengst van de kaartverkoop komt dit jaar ten goede aan deze stichtingen. Twee mooie doelen waar we als organisatie achter staan.”

“Samen kijken naar wat wél mogelijk is om zo lang mogelijk én zo gewoon mogelijk het leven voort te zetten zoals de oudere dat gewend is”, dat is wat Stichting Goed voor Elkaar doet voor ouderen. De stichting biedt mantelzorgers ondersteuning in de vorm van dagopvang op verschillende locaties. Dit doen ze omdat zij daarmee de gasten een keuze kunnen bieden. “Als mensen onder elkaar zijn en aansluiten bij wat zij plezierig vinden.” En daar heeft de stichting financiële middelen voor nodig.

Bij Stichting Buitenzorg organiseren enthousiaste vrijwilligers leuke en gezellige activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking: de bezoekers van Buitenzorg. “Wat in 1994 begon als een klein initiatief is inmiddels niet meer weg te denken uit de Veenendaalse samenleving.” Eind april jl. is er begonnen met een grondige verbouwing van het Dierenkamp Dragonder en krijgt daarmee nieuwe dierenverblijven, een theeschenkerij en een belevingstuin. De Veense Mosselparty draagt daar graag aan bij.

Het netwerkevent wordt dit jaar mogelijk gemaakt door 32 sponsoren. ,,Geweldig, allemaal in het voordeel van deze goede doelen”, benadrukt Natasja: ,,Het event is bedoeld voor alle Veense ondernemers, uit alle branches en afkomstig uit alle bestaande ondernemersverenigingen. Wees welkom en doe mee.”

Tres Tapas & Winebar stelt het restaurant en terras open voor dit netwerkevenement en zorgt voor een sfeervolle setting, compleet met live entertainment. Natasja: ,,Ook als je geen mosselliefhebber bent, dan is dat geen punt. Het is ook mogelijk om te genieten van alternatieve gerechtjes. Daar wordt rekening mee gehouden.”

Toegangskaarten ad € 50 zijn verkrijgbaar via de website www.veensemosselparty.nl.

Geplaatst op: 17-10-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.