Vernieuwd Business Event Veenendaal op 16 december

Op maandag 16 december 2019 vindt de 15de editie plaats van het Business Event Veenendaal (BEV). Hiermee krijgt dit populaire evenement méér dan een doorstart: het wordt vooral feestelijker en dynamischer, waarbij de genomineerde ondernemers het stralende middelpunt zullen zijn.

Het voortbestaan van het Business Event Veenendaal hing aan een zijden draadje, toen het organiserende bureau eind vorig jaar failliet ging. Arnaud Wilod Versprille is met Olenz notarissen al jaren sponsor: ‘Het evenement is veel te mooi om verloren te laten gaan, dus hebben wij als Olenz de rechten afgekocht van de curator. We gaan het natuurlijk niet zelf organiseren, daarom hebben wij de rechten ‘om niet’ overgedragen aan de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV).’

Enthousiaste sponsors
Inmiddels hebben veel oude én nieuwe sponsors zich enthousiast gecommitteerd aan het vernieuwde evenement, zoals gemeente Veenendaal, Regio Foodvalley, Rabobank Vallei en Rijn, Schuiteman Accountants, Autobedrijf Bochane, Residence Rhenen, Businessclub Radio, Linette Dijk, De Indruk, Annemarie Bakker, Remkon Media, Party Verhuur Pieter Valkenburg, de Persgroep, Vallei Business en Roelofsen bloemen, maar ook Koninklijke BAM, BOOT ingenieursburo, Mprise, SanoRice, Hupra ICT, PMI Rembrandt, ASB, CMC en Koninklijke Ginkel Groep.

Extra feestelijke editie
Deze editie van het BEV wordt bijzonder, omdat de BOV op deze avond meteen haar 25-jarig jubileum viert. ‘We maken er op 16 december een extra feestelijke editie van, onder andere met een geweldige artiest en na afloop live muziek in de foyer,’ aldus BOV-voorzitter Gerrit Valkenburg.

Terwijl er dus meer entertainment wordt geboden, gaan de toegangsprijzen naar beneden. Valkenburg: ‘Het wordt een echt Veenendaals evenement en dankzij de sponsors, waaronder ook veel bedrijven die zelf op het podium hebben gestaan, gaat de toegangsprijs van € 50 naar € 30. Nieuw is ook dat de winnaars een prachtig beeldje krijgen, speciaal hiervoor gemaakt door de Veenendaalse kunstenares Linette Dijk.’ Wel blijven de drie categorieën (in ieder geval dit jaar) gehandhaafd: Jonge ondernemer/onderneming, MKB/Detailhandel en Groot zakelijk. Daarnaast zal één van de Genomineerden met de Gilbert Publieksprijs naar huis gaan. Ook worden alle Genomineerden weer door Autobedrijf Bochane onthaald op een diner en in luxe auto’s naar theater de Lampegiet vervoerd.

Voor en door Veenendaalse ondernemers
Inmiddels heeft de Voordrachtscommissie het Juryboek al samengesteld, zodat de jury een voorselectie kan maken van bedrijven die ze persoonlijk gaan bezoeken. Alle informatie is te vinden op www.businesseventveenendaal.nl inclusief de mogelijkheid om kaarten te bestellen. Ook op Facebook en Instagram zijn de ontwikkelingen rondom de voordracht, nominaties én de feestelijke avond zelf te volgen. ‘Veenendaal heeft veel bedrijven waar we trots op mogen zijn. Daarvan gaan we er weer negen in de schijnwerpers zetten dit jaar. Het belooft een geweldige avond te worden: voor én door Veenendaalse ondernemers,’ aldus Gerrit Valkenburg.

Geplaatst op: 17-10-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.