Makelaars met een frisse aanpak

VEENENDAAL – Midden in de crisis startten Gert van Grootheest en Mark van den Berg met hun makelaarskantoor. De VastgoedConcept Makelaars – nu VC Makelaars – deden dat op geheel eigen wijze. Eigentijds en laagdrempelig. Een formule die aansloeg en van VC Makelaars een gewaardeerd partner maakte op de Veenendaalse vastgoed- én particuliere woningmarkt.

Kruipend door het struikgewas neemt makelaar Gert van Grootheest zijn klanten mee voor een sneak peek van een woning die nog even geheim moet blijven, maar binnenkort bij VC Makelaars in de verkoop zal gaan. De ludieke vlog, die terug te zien is op de Instagrampagina van het makelaarskantoor, is een goed voorbeeld van hoe de Veenendalers zakendoen. Op persoonlijke wijze, gebruikmakend van alle moderne communicatiemiddelen en met een vleugje humor. Daarbij benaderen ze de zakelijke markt op vrijwel dezelfde manier als de particuliere.

Eigentijdse makelaars
“We zijn 6,5 jaar geleden begonnen in een zachtgezegd moeilijke markt. Dankzij het vaste netwerk dat Mark en ik in onze jaren als makelaar al hadden opgebouwd, kregen we desondanks voet aan de grond. Het gaf ons bovendien de mogelijkheid om het kantoor precies in te richten zoals we dat voor ogen hadden. Modern (papierloos en met een laagdrempelige bedrijfscultuur), kleinschalig (inmiddels vormen we een team van vijf personen, waaronder makelaar Roy Dillen en twee collega’s op de back-office) en flexibel (bij ons geen 9-tot-5-cultuur). We zijn nog steeds dezelfde strijders die vechten voor de beste deal voor onze klanten.”

Schwung in de markt
Welke dynamiek ziet VC Makelaars momenteel in de Veenendaalse bedrijfsonroerendgoedmarkt? Gert: “De echte vastgoedgekte zie je hier in de regio niet terug, maar er zit zeker schwung in de markt. Er is vraag naar koop, maar het aanbod is schaars. De lokale ondernemer is bereid om te investeren en heeft vertrouwen in de toekomst, maar is daarin ook redelijk conservatief. Sparen voor je koopt. Hoog op de verlanglijst staat momenteel een bedrijfshal van grofweg 300 meter met een klein beetje kantoorruimte. Ook zijn appartementen als beleggingsobject nog steeds een bijzonder goede investering voor wie het geld heeft. Maar ook daar hebben we te maken met een beperkt aanbod. Daarom is het van belang om ook als kopende partij goed advies in te winnen. Veel ondernemers denken het zelf te kunnen, maar met onze vakkennis en ervaring kunnen we vaak een nog betere prijs uit de onderhandelingen slepen.”

www.vcmakelaars.nl

Geplaatst op: 17-10-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.