Nieuw: Veense cross-overs tussen vlees en groente

VEENENDAAL – Wie graag minder vlees wil eten maar de schnitzel of burger niet helemaal wil laten staan, krijgt hulp uit Veenendaalse hoek. De Veenendaalse bedrijven Diviande en Jan Zandbergen introduceren namelijk een assortiment met producten die voor de helft uit vlees en voor de helft uit groenten bestaan.

De lijn draagt de naam FiftyFifty. Vanaf begin volgend jaar zijn de Veenendaalse Boon-stam, Koteletto, Champignon Schnitzel en andere varianten te vinden in de schappen van diverse retailers.
Met FiftyFifty springen de Veenendaalse bedrijven in op de groeiende aandacht voor een bewuster voedingspatroon en de milieuimpact van het eten van vlees. “Met de producten van FiftyFifty heeft de consument het beste van twee werelden, minder vlees consumeren maar geen concessies hoeven doen in de smaak vlees en de bijhorende gezonde voedingsstoffen.”

Volgens Diviande en Jan Zandbergen dicht FiftyFifty de kloof tussen enerzijds vlees en anderzijds vegetarische producten. De Veenendaalse bedrijven zien de producten niet alleen als een alternatief voor flexitariërs, maar ook voor kinderen die niet van groente houden.

Geplaatst op: 17-10-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.