BOV introduceert ‘Gilbert van de week’

VEENENDAAL – De Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal presenteert in 2019 ‘Gilbert van de week’. Een nieuwe rubriek waarin ondernemers vertellen over hun overeenkomsten met Gilbert van Schoonbeke.

Het initiatief kwam van Saskia Koppert (voorzitter van de Stichting Gilbert van Schoonbeke Veenendaal) en Koos Rodenburg (BOV). “We willen de ondernemende mentaliteit van Veenendaal en de sterke eigenschappen van haar ondernemers op een bijzondere manier uitdragen”, vertelt Koos. “Daarom schetsen we in 2019 iedere week een ondernemersprofiel waarin we de karakters, daadkracht en pluspunten van Veenendaalse ondernemers laten zien. Deze profielen worden vervolgens gedeeld via de website van de Bedrijvenkring en social media. Geschiedenis en modern ondernemen hebben tenslotte meer raakvlakken dan je zou denken.” Meer informatie over de rubriek ‘Gilbert van de week’ vind je op website van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal.

Geplaatst op: 27-11-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.