One4Marketing start gilbertproject voor goed doel

VEENENDAAL – Marketingbureau One4Marketing uit Veenendaal doet mee aan Gilbertjaar 2019 met een eigen initiatief. Zij bieden het nationaal goede doel dat in 2019 geselecteerd wordt één jaar lang ondersteuning met een marketingcampagne ter waarde van vijftigduizend euro.

In 2019 is het 500 jaar geleden dat Gilbert van Schoonbeke werd geboren. Gilbert wordt gezien als een belangrijk historisch figuur, omdat hij voor de uitbreiding van Antwerpen grootschalige turfwinning in Veenendaal en omgeving heeft georganiseerd. De arbeiders die dit werk verrichten, bleven wonen in deze regio en het huidige Veenendaal. “Gilbert van Schoonbeke was een eigengereide, ondernemende man die samen met anderen buiten kaders durfde te denken en te handelen”, vertelt coördinator van het Gilbertjaar Roeland Tameling. “Dat DNA komen we tot op de dag van vandaag tegen in Veenendaal’. Hij wordt bijgevallen door Driek Geurtsen, eigenaar van One4Marketing: “Ons bedrijf is met veel plezier verankerd in deze stad. Dingen aanpakken, samenwerken en ondernemen zit ook in onze genen en daar zijn we trots op. Daarom doen we graag mee aan het Gilbertjaar. Maar dan wel op een manier die bij ons past. Dus met onze marketingkennis en voor een passend goed doel. De details werken we nog uit, maar natuurlijk moet het goede doel ook Gilbert-proof zijn.”

Hoofdprijs
Geurtsen vervolgt: “We hebben een soort verkiezing bedacht waarbij goede doelen zich in 2019 kunnen aanmelden. Het goede doel dat het meest aansluit bij de karakteristieken van Gilbert krijgt van ons de hoofdprijs: een jaar lang ondersteuning met een ijzersterke marketingcampagne die minstens € 50.000,- waard is.” Het goede doel hoeft niet in Veenendaal gevestigd te zijn, maar moet wel aan een aantal andere criteria voldoen. “Over die criteria gaan we nog even goed nadenken de komende tijd.”

LinkedIn Live
Naast de goede doelactie hebben Geurtsen en Tameling nog een actie bedacht. Ze gaan in 2019 “LinkedIn Live’ organiseren: eenmalige verrassende ontmoetingen tussen ondernemers van buiten de stad met elkaar en met markante Veenendalers. Geurtsen vertelt: “We brengen mensen bijeen die elkaar nog niet kennen, maar wel specifieke thema’s delen. Zo krijg je een verrassend waardevolle avond, die goed past bij het karakter van Gilbert, van One4Marketing en van Veenendaal. En het is ontzettend leuk om te doen!”

Jubileum
In november bestaat One4Marketing 7,5 jaar. Een marketingbureau met haar wortels stevig in Veenendaal. Driek Geurtsen legt uit wat hun specialisatie is: “Met een mooi woord heet dat inbound. Oftewel: jezelf als kennisleider positioneren, je kennis delen met de markt en hierdoor kwalitatieve leads genereren. Ik kan er veel meer over vertellen, maar het staat allemaal veel beter uitgelegd op onze website.”

www.one4marketing.nl

Geplaatst op: 27-11-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.