Autoschade Herstel Midden Nederland werkt aan nieuwe entree

VEENENDAAL – Autoschade Herstel Midden Nederland B.V. gaat verbouwen. De gloednieuwe receptie biedt binnenkort meer ruimte voor ontvangst.

Met een nieuwe balie, speciaal ingerichte koffiehoek en glazen wand van zes meter wordt de receptie van Autoschade Herstel Midden Nederland B.V. vernieuwd. Een renovatie waar de ontvangstruimte van het autobedrijf volgens eigenaar Pierre Methorst aan toe was.

“De receptie annex kantoor was verouderd en bood te weinig ruimte voor ontvangst”, vertelt Pierre. “Dat wilden we graag veranderen. Zo ontstond er een plan om de ontvangstruimte uit te breiden en de uitstraling te veranderen. Met twee keer zoveel ruimte en in een stijl die beter bij ons past herken je de entree straks niet meer terug.”

De verbouwing van de ontvangstruimte gaat volgens de eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland nog tot het einde van het jaar duren. “We werken natuurlijk gewoon door”, vervolgt Pierre. “Is er schade aan de personen-, bedrijfs- of vrachtwagen? We lossen het met dezelfde snelheid op als je van ons gewend bent.” 
In het voorjaar hoopt Pierre de receptie op feestelijke wijze te openen.

Meer informatie over Autoschade Herstel Midden Nederland B.V. of contactgegevens vind je op de website. De verbouwing kun je volgen via onze Facebook-pagina.

www.autoschadeherstelmn.nl

Geplaatst op: 27-11-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.