Wij maken (maat) werk van verzuimoplossing

De Verzuimoplosser heeft één doel: een snelle, adequate oplossing voor het verzuim van een werknemer. We kiezen daarbij voor een persoonlijke en effectieve aanpak. Met een pragmatische insteek maken we (maat)werk van verzuimoplossing.

De Verzuimoplosser werkt landelijk en bij u op locatie. Hoe klein of groot uw bedrijf ook is en hoeveel locaties u ook heeft. Dat geldt voor uw eerste aanspreekpunt de Verzuimmanager, het spreekuur van de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige onderzoeken maar ook voor de Risico Inventarisatie, keuringen en onze andere dienstverlening. Hierdoor zijn er korte lijnen en persoonlijk contact, kunnen we direct op de werkvloer overleggen en blijft onze advisering altijd maatwerk.

De Verzuimoplosser staat bekend om haar persoonlijke en pragmatische aanpak en het maatwerk wat zij levert.
Wij combineren de voordelen van de grote arbodienst en een landelijke dekking met de voordelen van een klein bedrijf, we zijn klant- en oplossingsgericht, flexibel, onafhankelijk en persoonlijk. Kortom, de Verzuimoplosser ontzorgt u bij de aanpak van verzuim.

De Verzuimoplosser biedt:
Maatwerk: iedere verzuimmelding vraagt om een persoonlijke oplossing
Betrokkenheid
Korte lijnen
Financiële duidelijkheid
Online verzuimapplicatie

U als ondernemer wordt ontzorgd met betrekking tot het verzuim van uw medewerkers, zodat u zich kunt richten op de core business van uw onderneming.

Wilt u meer weten? Graag komen wij met u in gesprek. Maak vrijblijvend een afspraak via 0318-519375 of via info@deverzuimoplosser.nl.

Tineke Schaap-van Rommae
Eigenaar en oprichtster van de Verzuimoplosser
Al 15 jaar actief in de aanpak van verzuim

www.deverzuimoplosser.nl

Geplaatst op: 27-11-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.