Veensche Businessclub viert eenjarig bestaan

VEENENDAAL – De succesvolle Veensche Businessclub bestaat één jaar. De zakelijke netwerkclub van voetbalvereniging VRC viert dat volgende maand tegelijkertijd met een sfeervolle seizoensafsluiting bij Mango’s Bodega in Veenendaal.

De Veensche Businessclub is opgericht in 2017 op nadrukkelijk verzoek van een aantal aan VRC gelieerde ondernemers. Zij merkten dat er binnen voetbalclub VRC behoefte was aan een actieve netwerkclub en besloten daar actie op te ondernemen. Inmiddels is het alweer één jaar later en zit het seizoen er bijna op. Bijzonder tevreden kijkt voorzitter René Pfeiffer terug op het afgelopen jaar.
“We zijn in eerste instantie gestart met een pilot om te kijken of er voldoende animo was”, vertelt René. “Dat bleek er zeker te zijn en dus zijn we officieel van start gegaan.” Met inmiddels ruim zestig leden en nog vele geïnteresseerden blijkt de businessclub een daverend succes. “Bij de Veensche Businessclub krijgen alle leden individueel de aandacht die zij verdienen. Belangrijk onderscheid ten opzichte van andere businessclubs is de regel dat uit elke branche maximaal drie bedrijven lid worden, zodat iedereen ook daadwerkelijk de kans krijgt zaken met elkaar te doen. Dat maakt het een stuk interessanter en leuker.”

Sfeer komen proeven

Op donderdag 5 juli aanstaande staat de viering van het eenjarig bestaan, samen met de seizoensafsluiting 2017-2018, gepland bij Mango’s Bodega. Een middag en avond die ongetwijfeld recht doet aan de cultuur van de Veensche Businessclub. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in de businessclub zijn van harte uitgenodigd om eens te komen kijken bij één van de bijeenkomsten van de Veensche Businessclub. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar info@deveenschebusinessclub.nl en meld je aan als geïnteresseerde!

deveenschebusinessclub.nl

Geplaatst op: 18-06-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.