Zorgeloos op vakantie?

Kijk jij ook zo uit naar die welverdiende vakantie? Zorg dan dat de openstaande facturen betaald zijn voordat je gaat. Anders is je vakantie misschien lang niet zo zorgeloos als je hoopte.

Als ondernemer ben je nooit echt vrij. Zelfs op vakantie is het maar moeilijk om de touwtjes uit handen te geven en het werk achter je te laten. Toch gaat dat een stuk makkelijker als je weet dat je inkomsten gewoon binnenstromen en je je dus nergens zorgen over hoeft te maken. Daarom adviseert incassobureau De Nederlanden ondernemers altijd om het debiteurenbeheer voor de zomer op orde te maken. Zo weet je precies welke facturen nog openstaan en waar je dus nog achteraan moet voor een betaling. Doe je dat niet? Dan loop je het risico dat die ene factuur je op vakantie blijft achtervolgen.

Dat is zonde, want dat verpest niet alleen je vakantie. Het is ook nog eens niet nodig. Het debiteurenbeheer is namelijk iets wat je makkelijk van tevoren kan oppakken óf uit handen kan geven. Ben je te druk of om andere redenen niet in staat om je facturen op orde te brengen? Laat ons het dan voor je doen. Eén week, twee maanden of zelfs een jaar. Samen maken we duidelijke afspraken over hoe we je klanten benaderen en dan gaan wij voor je aan de slag.

Het voordeel van het onderbrengen van debiteurenbeheer is dat je zo nooit meer, ook niet tijdens je vakantie, hoeft na te denken over niet-betaalde facturen. Dat doen wij namelijk voor je. Wij bewaken de continuïteit en zorgen dat alles netjes wordt betaald in de tijd dat jij weg bent. Bovendien hoef je zelf geen personeel aan te nemen en heb je dus niet te maken met een extra werkplek en verlof- en ziektedagen.

Natuurlijk behoud je kosten. Maar ik wil je uitdagen om de kosten van je huidige debiteurenbeheer te berekenen. De kans is namelijk groot dat je nu méér betaalt voor het debiteurenbeheer dan je zou doen wanneer je dit uitbesteedt. Dus wil je dit jaar een écht zorgeloze vakantie? Maak dan een afspraak. Dan kijken we wat we voor je kunnen doen.  

Jacco van de Loosdrecht is de directeur van Incassobureau De Nederlanden in Veenendaal.

denederlanden.nl

Geplaatst op: 18-06-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.