Ondernemers steunen winkeliers met Twinkeling

VEENENDAAL – Ondernemers die hun personeel met kerst of voor een andere gelegenheid een passend geschenk willen bieden kunnen kiezen voor de Twinkeling.

De cadeaubon is te besteden bij ruim 130 winkels en horeca in Veenendaal. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus én stimulering van de economie van de Veenendaalse binnenstad. Zo neemt voor het vierde jaar op rij Veens Welzijn, het steunpunt voor mantelzorgers en vrijwilligers, Twinkelingen af van Winkelstad Veenendaal. Gemeente Veenendaal gaf Veens Welzijn opdracht de waardering voor de inzet van mantelzorgers niet alleen te tonen in de vorm van bijeenkomsten en ondersteuning, maar ook met Twinkeling cadeaubonnen. Dit betekent een mooi extraatje voor de mantelzorgers en een boost voor alle ondernemers in Winkelstad Veenendaal.

www.winkelstadveenendaal.nl

Geplaatst op: 02-12-2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.