Lenen van de bank? Doe het niet!

Wat doe je als ondernemer als je per toeval tegen het perfecte bedrijfspand aanloopt of een machine wilt kopen, maar niet beschikt over voldoende liquide middelen?

Waarschijnlijk denk je nu aan een lening via de bank. Logisch, want dat is ook lange tijd de enige manier geweest waarop je aan het geld kon komen om je wensen te financieren. Toch zijn er ook alternatieven die voordeliger zijn op meerdere gebieden. Bijvoorbeeld crowdfunding.

Onafhankelijk van de bank
Bij het woord ‘crowdfunding’ gaat ongetwijfeld al een belletje rinkelen, maar we leggen het nog even uit. Met crowdfunding start jij als ondernemer een crowdfundingproject waarmee je de crowd vraagt om jouw project te financieren. Een klein of groot project, dat maakt niet uit! Zonder tussenkomst van de bank. En dat heeft veel voordelen.
Allereerst op financieel gebied, want met crowdfunding bepaal je alles zelf. De rente én de looptijd. Daardoor krijg je niet te maken met de opslagen van de bank en kun je zelf de termijnen bepalen waarop je de lening terugbetaalt. Daarnaast geloven de investeerders in jouw onderneming. Dat betekent dat je er ook een ambassadeur bij hebt, want van deze investeerder weet je zeker dat hij of zij jou als eerste noemt op een verjaardagsfeestje. Je hebt zelfs kans dat ze op den duur je klanten worden. Crowdfunding is daarmee een uitstekende marketing tool zonder extra kosten.

Starten met crowdfunding
Geldvoorelkaar.nl is het grootste crowdfundingplatform van Nederland. Via dit platform kun je via een pitch je financieringsbehoefte kenbaar maken. Na screening en goedkeuring van je aanvraag staat je project online en kunnen investeerders zich inschrijven. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is wachten op het vollopen van je project. Werkt het echt zo simpel? Ja, zo gemakkelijk kan een financiering zijn. En volledig betrouwbaar, want Geldvoorelkaar.nl heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markt en staat onder toezicht. Daarmee is crowdfunding via Geldvoorelkaar.nl een uitstekend alternatief en aanvulling op de bancaire financiering.
Wil je meer weten over crowdfunding? Kijk dan op de website www.geldvoorelkaar.nl. Dan is dat bedrijfspand of werkkapitaal in no-time binnen handbereik.

Edwin Adams is directeur van Geldvoorelkaar.nl, het
grootste crowdfundingsplatform van Nederland.

geldvoorelkaar.nl

Geplaatst op: 22-06-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.