Interne zaken in één keer opgelost

De btw-aangifte. Een klassiek voorbeeld van iets waar je als ondernemer niet altijd op zit te wachten. Bolderman Administratie heeft daar een oplossing voor. Het Veenendaalse bedrijf ontzorgt ondernemingen op het gebied van administratie en meer.

Bolderman Administratie is al ruim dertig jaar een begrip in Veenendaal. Dit komt onder meer door de uitgebreide dienstverlening van fiscale advisering tot salarisadministratie. En van jaarrekeningen optellen tot ondersteuning bij fusies. “Wij gaan een stapje verder”, vertelt directeur Frits Bolderman. “Onze uitdaging zit juist daar waar een normaal administratiekantoor stopt.”

Een helpende hand
Het belangrijkste speerpunt van Bolderman Administratie is om zorg uit handen te nemen. Door een groot netwerk van specialisten om zich heen te bouwen is het voor Bolderman mogelijk om een breed scala aan diensten te verlenen. “Veel ondernemers regelen liever met één partij alle interne zaken”, vertelt hij. Eén van die diensten is het ondersteunen bij het proces van bedrijfsopvolging. “In Veenendaal en omstreken zijn nog steeds veel familiebedrijven. De klanten die dertig jaar geleden voor het eerst bij ons kwamen zijn nu rond de 65 jaar oud en willen het bedrijf aan hun kinderen overdragen. Het proces wordt in gang gezet en zaken als de bedrijfsopvolgingsregeling worden door ons geregeld. In zo’n situatie krijgt de klant alleen met ons te maken. Wij regelen de rest.”

Altijd en overal bereikbaar
Administratiekantoren die zoveel verschillende diensten leveren, daar zijn er niet veel van in Nederland, weet Bolderman. “Dertig jaar geleden hadden wij niet kunnen bedenken dat onze dienstverlening zo veelzijdig zou worden. Dat is echt door de jaren heen gegroeid.”
De komende jaren wil Bolderman Administratie op zoek gaan naar nieuwe gebieden waarop zij klanten kunnen ontzorgen. Op deze manier wil het administratiekantoor dé adviseur worden voor interne zaken. Daarbij staan kwaliteit en service voorop, aldus Bolderman. “ Het kan natuurlijk voorkomen dat er buiten werktijd een probleem ontstaat waar je als ondernemer niet omheen kan. Sommige situaties zijn zo urgent dat ze niet kunnen wachten. Dan handelen we meteen. Dag of nacht, we zijn er als de klant ons nodig heeft!”

fbolderman.nl

Geplaatst op: 29-10-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.