Wie wint de MVO-prijs Veenendaal 2018

VEENENDAAL – Ondernemend Veenendaal zoekt kandidaten voor de MVO-prijs Veenendaal 2018. Het gaat daarbij om bedrijven die bovengemiddeld maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In voorgaande jaren ontvingen de Koninklijke Ginkel Groep, Complementair premiums & gifts, Dishman Netherlands en Orcon deze titel met bijbehorend certificaat en het unieke beeldje. Nominaties kunnen tot en met 30 november ingediend worden via ondernemendveenendaal.nl. De MVO-prijs wordt op 8 januari uitgereikt door waarnemend burgemeester Piet Zoon tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) in Theater De Lampegiet.

Uitstraling
De MVO-prijs is een initiatief van de gemeente Veenendaal, Bedrijvenkring Veenendaal en Platform Bedrijventerreinen. De prijs wordt toegekend aan een onderneming die in de afgelopen jaren een aansprekende MVO-prestatie heeft verricht met een duidelijke uitstraling naar de eigen gemeente toe. De bedrijven die mee willen doen, worden beoordeeld op de vraag in hoeverre zij economische ontwikkelingen combineren met ecologische en sociale criteria. Hierbij hebben zij oog voor toekomstige generaties, hier en elders in de wereld. Er wordt gekeken naar de mate waarin bedrijven zich inzetten voor MVO en dat in de praktijk ook kunnen laten zien. Het bedrijf dient een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven en staat midden in de samenleving.

Jury
De jury die zich over de inzendingen buigt, bestaat uit Piet Zoon (waarnemend burgemeester gemeente Veenendaal), Marco Verloop (wethouder Economische Zaken gemeente Veenendaal), Wim Werkman (voorzitter Bedrijvenkring Veenendaal), René van Holsteijn (voorzitter Platform Bedrijventerreinen), Geurt Valkenburg (parkmanager), Peter Baten (Winkelstad Veenendaal) en Jeroen de Jong (Dishman, namens BKV vertegenwoordiger in Werkgroep Duurzaam Ondernemend).

ondernemendveenendaal.nl

Geplaatst op: 29-10-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.