Team Veenendaal zoekt ondernemende partners

VEENENDAAL – Teams en sporters laten functioneren op het hoogste niveau en grote sportevenementen naar Veenendaal halen. Dat is het doel van Team Veenendaal, een nieuw initiatief van Sportservice Veenendaal. Hiervoor wordt de hulp ingeroepen van Veenendaalse ondernemers.

Want om Team Veenendaal tot een succes te maken, is samenwerking belangrijk, benadrukt directeur Frank Hafkamp. “Dit kunnen we niet alleen. We hebben oud-prestatiesporters gevraagd om mee te denken en hier krijgen we goede informatie van. Het is écht belangrijk dat we het samen doen. Voor en door sporters. Daarom zijn we op zoek naar bedrijven die de Veenendaalse sport een warm hart toedragen. Veenendaal kent veel sportliefhebbers. Als partner van Team Veenendaal ben je partner van de Veenendaalse sport en draag je bij aan de successen van Team Veenendaal. Dit kan als sponsor, maar ook als aanbieder van diensten en producten. Samen ondersteunen we de prestatiesport in Veenendaal.”

Team Veenendaal bouwt mee aan successen en werkt aan de toekomstige kampioenen, vat directeur Frank Hafkamp het bondig samen. Team Veenendaal ondersteunde in het afgelopen half jaar al verschillende sporters, verenigingen en evenementen. “We hebben het afgelopen jaar al mooie successen geboekt. Zo boden we ondersteuning in de aanloop naar het EK Ultimate Frisbee, hielpen we de waterpolomannen van VZC aan extra badwater en zorgden we ervoor dat een atletiektalent in Veenendaal haar school en prestatiesport kan blijven combineren. Zomaar een paar voorbeelden uit het lijstje”, aldus Hafkamp. “We mogen echt trots zijn op wat we neerzetten voor de Veenendaalse prestatiesport.”

Partner worden?
Partner worden van Team Veenendaal? Stuur een e-mail naar teamveenendaal@sportserviceveenendaal.nl of kijk op www.teamveenendaal.nl.

teamveenendaal.nl

Geplaatst op: 30-10-2017

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.