Sneakers & naaldhakken bij Vendel

De overname van Restaurant Vendel is inmiddels tweeënhalf jaar geleden. Binnen een recordtijd is er toen gewerkt aan een vernieuwd imago, interieur, menukaart én een nieuwe naam. Ook vond er een complete re-styling plaats van restaurant, bar, serre en terras.

Sneakers en naaldhakken; met een knipoog vertelt de slogan van het Veenendaalse restaurant waar Vendel voor staat: het roept vragen op en daagt uit. Eten bij de nieuwe Vendel is niet alleen een lekkere snelle hap en dan weer naar huis. Het is een middag of avond uit. Genieten dus!

Bedrijven
De mogelijkheden voor bedrijven zijn heel divers. Zakelijke gasten kunnen er terecht voor een businesslunch, een borrel met collega’s of een uitgebreid zakendiner. Maar ook voor groepen van 8 tot 200 personen biedt Vendel uitgebreide mogelijkheden en arrangementen.

Evenementen
Bedrijven kunnen Vendel afhuren voor diverse evenementen. Ook organiseert Vendel zelf een aantal keer per jaren een event. Zo is er op 19 juni dit jaar voor het eerst het Kreeft & Champagne Event. Ook was er in 2017 een groots Wild Event waar bedrijven hun naam aan konden verbinden. Twee avonden waren al snel compleet uitverkocht met 200 gasten per avond.

Terras
Het terras van Vendel wordt ook wel ‘Het best bewaarde geheim van Veenendaal’ genoemd: stijlvol aangekleed met loungebanken, hoge zittafels en een stoere buitenbar met ledverlichting. In de winter is het terras voor een groot deel overdekt met een speciaal op maat gemaakte tent, compleet ingericht met verwarming, sfeerverlichting, decoratie en winterbar. Ook deze locatie is dus zeer geschikt voor bedrijfsborrels, eindejaars- en nieuwjaarsbijeenkomsten.

Parkeren
De gratis en ruime parkeergelegenheid is uniek aan de rand van het centrum van Veenendaal. Daarnaast kan Vendel bij grote evenementen beschikken over de openbare parkeergelegenheid 200 meter verderop, waar nog eens een paar honderd auto’s kunnen staan.
Open van dinsdag tot en met zondag
Restaurant Vendel is van dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur geopend en op zondagen vanaf 13.00 uur. Ook de particuliere bezoeker weet Vendel inmiddels te vinden voor onder meer besloten feestjes en bruiloften.

restaurantvendel.nl

Geplaatst op: 18-06-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.