Prijzenregen bij Business Event Veenendaal

VEENENDAAL – Inspirerende ondernemersverhalen, een muzikale gastvrouw en een prachtige gelegenheid om te netwerken. Dat is in een notendop de 14de editie van het Business Event Veenendaal.

De sfeervolle netwerkavond werd gehost door de populaire concertpianiste Iris Hond. Met haar indrukwekkende levensverhaal over grote tegenslagen, de kracht van omdenken en liefde voor muziek kreeg ze de zaal muisstil.

De award-uitreikingen
Voor de titel ‘Jonge ondernemer/Onderneming van het Jaar’ streden Stephan Bolderman van The Motion Content Company, Janne Bruinsma van Verfijnd Veenendaal en Tim Berens en Bob Vermeer van BITE. De mannen van BITE gingen er in deze categorie met de prijs vandoor. Wethouder Dylan Lochtenberg overhandigde de award.
“We zijn heel erg trots dat we deze mooie prijs hebben mogen ontvangen. Het is een compliment naar het hele team, dat iedere dag zijn best doet om de maximale prestatie neer te zetten”, aldus Tim Berens en Bob Vermeer van BITE.

MKB & Detailhandel van het Jaar
De titel van ‘MKB & Detailhandel van het Jaar’ ging naar One4Marketing. Oprichter en CEO Driek Geurtsen was hiervoor genomineerd, samen met Marcel den Ouden van DOK 2 en Jan-Egbert Bos van Restaurant Vendel. De award werd uitgereikt door Wethouder Marco Verloop.

“We zijn trots, blij en dankbaar met deze prijs! Ik zeg we, omdat het écht een teamresultaat is. Als team zetten we ons elke dag in om samen met onze klanten hun groeidoelen te realiseren! En daarmee zijn we zelf ook gegroeid: als organisatie, in onze vakkennis en als mens”, aldus Driek Geurtsen.

Grootzakelijk van het Jaar
In de categorie ‘Grootzakelijk van het Jaar’ waren het Bert Zech van Cellro Autmation, Kees Boot van BOOT Organiserend Ingenieursburo en Bart van Kruistum, Ellen van Kruistum en Johan van Amerongen van Schilders- en wandafwerkingsbedrijf Bert van Kruistum die het tegen elkaar opnamen. Burgemeester gemeente Veenendaal Piet Zoon mocht de award overhandigen aan Kees Boot van BOOT Organiserend Ingenieursburo. “Wat was het spannend! Blij verrast ben ik met deze award. Ik ben trots op mijn team, dat we erkenning krijgen voor ons werk, ook kijkend naar duurzaamheid en circulariteit”, aldus Kees Boot.

Rabo Publieksprijs
Tot slot: de Rabo ‘Publieksprijs’. Deze ging dit jaar naar maar liefst twee winnaars, namelijk Restaurant Vendel en Schilders- en wandafwerkingsbedrijf Bert van Kruistum.
“We zijn ongelooflijk blij, trots en dankbaar! Onze dank gaat met name uit naar het hele team van medewerkers en natuurlijk naar onze gasten die ons het vertrouwen hebben gegeven! Een bijzonder mooie waardering voor het harde werken van de afgelopen 3 jaar”, aldus Jan-Egbert Bos.

“De Rabobank Publieksprijs 2018 is voor ons de hoogste waardering die je kunt ontvangen. We zijn er ontzettend trots op! Deze prijs is voor ons een stimulans om onze ingezette koers voort te zetten. Vooral alle eer aan en lof voor onze medewerkers. Zij zorgen ervoor dat we ons manifesteren met kwaliteitsschilderwerk met oog voor detail, als een familiebedrijf met innovatieve kracht”, aldus Bart van Kruistum, Ellen van Kruistum en Johan van Amerongen.

Na het officiële programma was er gelegenheid tot netwerken en het feliciteren van de winnaars.

181119 Annemarie Bakker Fotografie Businessevent Veenendaal 043 (Medium)

181119 Annemarie Bakker Fotografie Businessevent Veenendaal 042 (Medium)

181119 Annemarie Bakker Fotografie Businessevent Veenendaal 127 (Medium)

181119 Annemarie Bakker Fotografie Businessevent Veenendaal 117 (Medium)

Geplaatst op: 28-11-2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Business in Veenendaal

Business in Veenendaal is een platform voor onafhankelijk zakennieuws. Tegelijkertijd hebben bedrijven in deze gemeenschap zelf ook zoveel nieuws te melden. Die boodschap voor hen formuleren is óók de missie van Business in Veenendaal.